4 kycklingfiléer
1/2 msk olja
salt/peppar
1 påse (500 g) djupfryst grönsaksblandning t.ex broccoli mexicana
1 burk (300 g) chunky salsa
1 förpackning tortillabröd
2*125 g mozzarellaost
Gör så här:
- Skär kycklingen i små bitar, stek kyckling i olja. Krydda med salt och peppar.
- Blanda i grönsaksblandningen och salsa och låt puttra några minuter.
- Lägg ihop tortillabröden med den varma kycklingröra emellan på en bakplåtsklädd plåt. Låt översta lagret bara bröd.
- Skär mozzarellaost i tunna skivor och täck det översta brödet.
- Gratinera mitt i ugnen 250 g , ca 10 minuter.
- Servera gärna med en sallad och gucamole.
- För att variera kan kycklingen bytas ut mot köttfärs, strimlas kassler eller rökt skinka.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar