EN BLOGG MED BAKVERK OCH MATRÄTTER

torsdag 27 oktober 2011

Spenatplättar!

Spenatplättar har alltid varit en av barnens favoritmat ända sen dom var små. De har t.o.m tyckt att de har varit godare än vanliga plättar. Just för att de har varit gröna har dom tyckt varit spännade.
 Enbart spenat tyckte dom inte om, med gröna plättar var just gröna plättar och inte spenatplättar.
 När vi äter gröna plättar har vi alltid keso till istället för sylt.





Spenatplättar     4port.

8 dl mjölk
4,5 dl mjöl
3 ägg
salt
ca 250-300 gr hackad spenat (i fryspåse)

Margarin att steka i

Tillbehör: Keso

Gör så här:
  • Vispa ihop plättsmeten
  • Tina spenaten  och vispa ner i smeten.
  • Stek plättarna i margarin
  • Serveras med Keso

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar