Tonfisklåda
8-12 st kokta, kalla potatisar
2 burkar tonfisk
3 påsar Hollandaisesås
1/2 pkt fryst dill
Salt
Svartpeppar
Gör så här:
1.Skär potatisen i 1/2 cm tjocka skivor.
2.Gör Hollandaisesåsen enligt anvisningarna på förpackningen.
3.Smörj en ungsform och lägg ut hälften av potatisen.
4.Fördela tonfisken över potatisen, salta och peppra.
5.Strö över dillen.
6.Häll hälften av såsen över tonfisken.
7.Lägg på resten av potatisen, häll över såsen som är kvar och strö sist över den rivna osten över gratängen.
8. Gratinera i 225 grader, ca 25 minuter.
9. Salladstips ! En sallad med babyspenat, avokado, körsbärstomater, fetaost och rödlök
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar