Gratinerade kycklingtortillas
1 kg kycklingfiléer2 msk tomatpuré
3 msk sweetchilisås
1 msk paprikapulver
Franska örtkrydda
Salt & peppar
8 tortillabröd
1/2 paprika i valfri färg - hackad
4-5 Champinjoner - skivas
1 Gul lök - hackad
230 gram taco sås, valfri styrka
2,5 dl dl grädde
2 tomater - hackad
Lagrad ost
Gör så här:
- Lägg tinade kycklingfiléer på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
- Blanda ihop tomatpuré, sweetchilisås, paprikapulver, fransk örtkrydda. salt och peppar. Skeda över filéerna och stek i ugn 175 grader ca 30-35 minuter. Vänd på filéerna ett par gånger och pensla med skyn.
- Hacka paprikan, löken och skiva champinjonerna. Stek allt lätt i en stekpanna.
- Ta ut kyckling, finfördela kyckling med en gaffel och blanda paprikan löken och paprikan med kycklingen.
- Fyll tortillabröden med kycklingröran. Rulla ihop tortillabrödet och lägg i en ugnsfast form.
- Blanda grädden med taco såsen och häll över.
- Toppa med de hackade tomaterna och en god lagrad ost.
- Gratinera i 20 minuter i 200 grader.
- Servera med en god grönsallad.
När kycklingfiléerna är klara finfördela kycklingen med en gaffel och blanda ihop med grönskasröran. |
Fyll tortillan med kycklingröran. Rulla ihop och lägg rullarna i en ugnsfast form. |
Häll över gräddblandningen. Toppa med tomaterna och den lagrade osten. |
Gratinera i 20 minuter i 200 grader. |
Servera med en god grönsallad. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar