EN BLOGG MED BAKVERK OCH MATRÄTTER

torsdag 1 augusti 2013

Varm brietårta

Här kommer ett tips på ett tilltugg som är fantastiskt gott att inleda en middag med. Till den varma brietårtan kan man även servera rostade nötter och varför inte crostini. I receptet finns inga givna mått, prova er fram det brukar alltid bli bra.





Varm brietårta

1 hel brietårta
körsbärstomater
1/2 finhackad röd lök
1 näve färska basilikablad
ca 1,5 msk olivolja
ca 1 msk balsamvinäger
Lite grovmalen svartpeppar
Salt
Honung

Gör så här:
  • Sätt på ugnen på 200 grader.
  • Blanda alla ingredienser utom honungen i en skål.
  • Lägg röran på brieosten.
  • Ringla flytande honung över osten
  • Grädde i ca 10 minuter.
  • Servera crostini och nötter till.

Varm brietårta är supergott!!


Rostade nötter HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar