Tre olika tilltugg
Ljummen briekanapé
225 grader mitten av ugn ca 10 minuter
Vitt formbröd
Brieost
Pinjenötter
Honung
Gör så här:
- Gör små fyrkanter av de vita ¨formbrödet.
- Lägg brödet på bakplåtspapper. Skär en tunn skiva brieost och lägg på brödet, fördela pinjenötterna och ringla över honungen,
- Gratinera mitt i ugn ca 10 minuter.
Parmarullar
100 gram parmaskinka
100 gram philadelphiaost
2 msk mango chutney
Gör så här:
- Blanda philadelhiaost och mango chutney. Lägg en klick på varje skiva och rulla ihop. Fäst med en tandpetare.
Parmesanchips (kryddburken.se)
4 dl grovriven parmesanost
1 dl torkade tranbär
1 dl pistagenötter
Gör så här:
- Riv osten grovt.
- Hacka tranbär och nötterna som ska blandas ihop med osten.
- Lägg ut små högar på ett bakplåtspapper på en plåt.
- Grädda i 8-10 minuter på 200 grader.
Gör små högar av ostblandningen på ett bakplåtspapper. Grädda i 8-10 minuter på 200 grader. |
Parmesanchips, Parmaskinka och Briekanapé. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar