EN BLOGG MED BAKVERK OCH MATRÄTTER

lördag 29 juni 2013

Tre olika tilltugg

Här kommer recept på tre olika tilltugg. De är alla lika goda och är lätta att göra.





Tre olika tilltugg

 

Ljummen briekanapé

225 grader mitten av ugn ca 10 minuter

Vitt formbröd
Brieost
Pinjenötter
Honung

Gör så här:
  • Gör små fyrkanter av de vita ¨formbrödet.
  • Lägg brödet på bakplåtspapper. Skär en tunn skiva brieost och lägg på brödet, fördela pinjenötterna och ringla över honungen,
  • Gratinera mitt i ugn ca 10 minuter.

Parmarullar

100 gram parmaskinka
100 gram philadelphiaost
2 msk mango chutney

Gör så här:
  • Blanda philadelhiaost och mango chutney. Lägg en klick på varje skiva  och rulla ihop. Fäst med en tandpetare.


Parmesanchips           (kryddburken.se)

4 dl grovriven parmesanost
1 dl torkade tranbär
1 dl pistagenötter

Gör så här:
  • Riv osten grovt.
  • Hacka tranbär och nötterna som ska blandas ihop med osten.
  • Lägg ut små högar på ett bakplåtspapper på en plåt.
  • Grädda i 8-10 minuter på 200 grader.



Gör små högar av ostblandningen på ett bakplåtspapper.
Grädda i 8-10 minuter på 200 grader.



Parmesanchips, Parmaskinka och Briekanapé.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar