Abborre i folie
Till varje paket:ca 200 gr abborrfilé
2-3 färsk kokt potatis/ paket
1 f ärskgul lök
1 tomat
1 knippe dill/persilja/gräslök
mjukt smör
salt
ev. caynnepeppar
Gör så här:
- Lägg ut ett ark folie. Skiva den kokta potatisen och fördela på folien. Lägg på abborrfilén, skiva den färska löken tunt och lägg på fisken. Krydda med salt, ev. cayennepeppar.
- Hacka dill/persilja och gräslöken grovt och klicka i en rejäl klick smör. Mosa ihop och klicka kryddsmöret på fisken.
- Skiva tomaten och toppa paketet. Pressa över citron, avsluta med en dillkvist.
- Vik ihop paketet noga så inget rinner ut.
- Lägg paketet på grillen i 10-15 minuter tills fisken är vit och klar.
Gör ett paket till varje portion. |
Vi lägger på alla nio paketen samtidigt på grillen. |
Naturligtvis en god sallad till ! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar